Spelschema
Wolfsburg
vs
Malmo FF

Streama Wolfsburg - Malmö FF: TV & live stream

Vill ni streama Wolfsburg – Malmö FF? Vi visar er hur ni bär er åt för att hitta en live stream eller för att se matchen på TV. Följ med oss och hitta din väg till att titta på sextondelsfinalen i Europa League!

Att titta på Wolfsburg – Malmö FF är det många svenskar som kommer att göra under torsdag kväll den 20 februari. De två lagen har lottats att ställas mot varandra i Europa Leagues sextondelsfinal, och mötet spelas över två matcher.

I denna artikel, eller kalla det till och med för guide om du vill, kommer vi att gå igenom hur ni gör för att hitta en Wolfsburg – Malmö FF live stream, för att på så sätt se matchen online. Läs vidare och se vad som behöver göras!

Streama Wolfsburg – Malmö FF

Det går att streama Wolfsburg – Malmö från valfri plattform. Det enda som spelar roll för dig som ska se matchen är att sändningen kablas ut från Eurosport Player, så du behöver ett konto och abonnemang på denna tjänst för att se matchen.

Ett konto är gratis, men själva abonnemanget kostar 129 kronor per månad. Om du skaffar det kan du se Wolfsburg – Malmö, och det från mobil, surfplatta eller dator.

Matchen visas i HD-kvalitet, och även ljudet håller högsta klass.

Titta på Wolfsburg – Malmö på TV

Kanal 9 kommer att sända Wolfsburg – Malmö FF, och där kan du således se matchen direktsänt på TV. Sändningsstart är klockan 20:00, då Karin Frick, Tommy Åström, Henok Goitom, Irma Helin och Simon Bank tillsammans snackar upp matchen.

Avspark är satt till 21:00, och då börjar kampen om avancemang till nästa omgång.

Du som saknar kanalen kan faktiskt titta på matchen på TV ändå. Detta genom att koppla din Wolfsburg – Malmö stream från valfri plattform till TV-skärmen med hjälp av till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Malmö FF går in i den här matchen som klara underdogs, mot ett starkt Wolfsburg. Wolfsburg spelar i Europa League för att man slutade på 6:e plats i Bundesliga ifjol, och det är således en motståndare Malmö ska ha respekt för. Men inte stor för, utan det gäller för MFF att våga ta för sig.

Sedan Malmös senaste match har man genomgått ett tränarbyte, där danske före detta storspelaren Jon Dahl Tomasson ersatt tyske Uwe Rösler.

En ännu större förändring kring laget är att anfallslegendaren Markus Rosenberg pensionerat sig. Han blir svår att ersätta, både på och utanför planen.

Returen spelas i Malmö om en vecka.

  • Eurosport Player
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Eurosport Player
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa ett konto
3. Trin - Se fodbold 3. Titta på fotboll