Spelschema
West Ham
vs
Arsenal FC

Streama West Ham - Arsenal

Vill du hitta en live stream till West Ham – Arsenal? Vi visar vad du ska göra för att skapa dig själv en möjlighet att streama PL-matchen den 9/12.

Premier League är världens mest populära liga, och förstår dig om du vill streama West Ham – Arsenal när lagen möts i ett laddat Londonderby på måndagen. Vilken tur då att vi här berättar om tillvägagångssättet för att se matchen online!

Det krävs inte mycket för att kolla på West Ham – Arsenal direkt på nätet. Vi visar er allt ni behöver veta om att se matchen via live stream eller på TV. Läs vidare och se matchen på måndag!

Streama West Ham – Arsenal

Möjligheten att se West Ham – Arsenal via live stream är stor, och för att se till att just du har alla förutsättningar för att titta på matchen med bra kvalitet, till bra kommentatorer och dessutom på svenska kan vi här tipsa dig om hur du gör för att se matchen direkt på nätet.

Det första du måste göra är att skapa ett konto på Viaplay, då det är Viasats nätsajt. Viasat är nämligen det TV-bolag som inom Sverige äger rättigheterna att visa Premier League direktsänt.

Skapa ditt konto på Viaplay, välj sportabonnemanget (399 kr/månad) och du är klar att streama West Ham – Arsenal! Det kan låta dyrt med 400 spänn i månaden, men du kan faktiskt dela kontot med en vän och på så sätt endast behöva betala halva kostnaden. Det är nämligen så att det är möjligt att vara inloggad på hur många enheter som helst samtidigt, och det är möjligt att titta på två strömmar samtidigt.

Titta på West Ham – Arsenal på TV

TV-kanalen som visar West Ham – Arsenal är Viasat Sport Premium, och där kan du räkna med att få se en riktigt förstklassig sändning. Kommentatorerna till matcherna är alltid riktigt kunniga proffs, och studion vill inte vara sämre.

Bilden är av HD-kvalitet och ljudet är oklanderligt. Sändningen är exakt densamma som livesändningen på nätet – samma studio och samma kommentatorer. Ibland riskerar du dock att stöta på lite mer reklam när du kollar på TV-sändningen, medan de på liveströmmen vevar analyser och snackar igenom matchen.

Inför matchen

Arsenal har inte haft den bästa säsongsöppningen, och Unai Emery fick nyligen sparken för att ersättas av en sina hjälptränare – Fredrik Ljungberg. Arsenalfansen hoppas nu att en gammal legendar ska kunna visa vägen och lyckas lika bra från tränarbänken som när han spelade själv.

West Ham övertygar inte heller och Manuel Pellegrini ryktas hänga löst.

Matchen har avspark 21:00 måndag 9 december.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll