Spelschema

Streama Tottenham - RB Leipzig: Se via live stream & TV

Många kommer att vilja streama Tottenham - RB Leipzig, när lagen möts i åttondelsfinal av Champions League. Se hur du gör för att titta på matchen live.

Intresset för att titta på Tottenham - Leipzig direkt på nätet är väldigt stort. De två jättarna möts i åttondelsfinal av Champions League, och det första mötet spelas under onsdag kväll. Vi hjälper dig att live streama matchen.

Följ bara våra anvisningar för att enkelt lära dig hur du gör för att se matchen live på nätet. Följ våra anvisningar och kolla in hur ni gör för att se Tottenham - Leipzig.

Streama Tottenham - RB Leipzig online

Det är väldigt lätt att titta på Tottenham - Leipzig online på internet. För att kolla på matchen behöver du bara skapa ett konto på Viaplay, och sedan trycka dig fram till matchen. Sändningen visas i HD-kvalitet och som kommentatorer får du Anders Bjuhr och Glenn Strömberg, två välkända fotbollskillar där särskilt den sistnämnde har en plats i alla svenskars hjärtan för sina prestationer på planen och för sina unika utrop som kommentator. De kommenterade även Champions League igår.

Det går att titta på matchen från valfri plattform. Koppla upp din Tottenham - Leipzig stream från dator, mobil eller surfplatta. Bilden är av HD-kvalitet och ljudet likaså.

Sändningen inleds 20:00, med en hel timmes försnack innan matchen har avspark 21.00.

Titta på Tottenham - Leipzig på TV

Matchen visas även på TV. Du kan se Tottenham - Leipzig på TV på Viasat Sport Premium. Det är kanalen som visar matchen.

Om du saknar kanalen som sänder matchen men ändå vill se mötet på TV, då kan vi rekommendera dig att med hjälp av Chromecast eller annat verktyg överföra din live stream av matchen till TV-skärmen.

Inför matchen

Två offensivt skickliga lag ställs emot varandra.

Situationen i Tottenham är inte den allra bästa. Harry Kane och Heung-min Son missar båda matchen, och därför är det svårt att säga vem som spelar anfallare. Men det mesta pekar åt att det blir Lucas Moura, som spelat där ibland tidigare under säsongen och karriären.

Annars är Tottenham formstarka, och har sju raka matcher utan förlust.

Leipzig kommer också hit med vissa mindre bekymmer, då spelare som Willi Orban och Kevin Kampl missar matchen på grund av skador. Även Dayot Upamecano missar matchen, då han är avstängd.

Åttondelsfinalen spelas över två matcher, och match två tar vid om tre veckor. Det återstår att se vilket lag som kommer dit med det bästa utgångsläget.

Emil Forsberg väntas inleda på bänken.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll