Spelschema
Schalke 04
vs
Augsburg

Streama Schalke - Augsburg: TV & live stream

Vill du streama Schalke – Augsburg? Söndagens första Bundesligamatch lär få en del intresse, och då är det bra att vi besvarar det intresset med att visa hur ni bär er åt för att se matchen online. Följ våra instruktioner och titta på Schalke – Augsburg på nätet!

Det är väldigt många som sitter klistrade framför sina skärmar för att titta på Bundesliga, nu när ligan äntligen startat upp igen efter ett längre coronauppehåll. Vi förstår att folk vill se fotboll igen, och undertecknad är inget undantag. Här visar vi er hur ni gör för att hitta en Schalke – Augsburg live stream!

Följ våra anvisningar så har ni en stream att starta upp lagom till avspark. Det är enkelt!

Streama Schalke – Augsburg live

Det är väldigt lätt att hitta en Schalke – Augsburg live stream online. För att göra det kan vi ta det hela steg för steg.

Gå först in på Bet365:s hemsida. Skapa sedan ett spelkonto, på vilket du gör en insättning på minst 50 kronor. Leta sedan upp Bundesligakategorin och välj matchen du vill titta på. Nu är du klar, och kan börja titta på din Schalke – Augsburg stream!

Matchen sänds med bra bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna är duktiga de också. Så länge du har minst 1 krona på ditt spelkonto kan du ta del av alla Bet365:s livesändningar. Det går att titta på matcherna från valfri plattform, så välj fritt mellan mobil, surfplatta, dator eller vad du nu vill titta med.

Titta på Schalke – Augsburg på TV

Du som vill titta på Schalke – Augsburg på TV kan givetvis också göra det. Matchen visas på Viasat Sport Premium, som så många andra av Bundesligas matcher. Bläddra igenom kanallistan och se om du hittar den i ditt utbud, så kan du börja kolla på matchen på din TV.

Även Viasats Bundesligasändningar håller bra klass, och du får här svenska kommentatorer.

Saknar du kanalen som visar matchen kan du lika gärna koppla din Bet365-stream till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel eller Chromecast.

Inför matchen

Schalke 04 kommer från en riktigt tuff förlust, då man förlorade mot Dortmund i Ruhrderbyt med hela 4-0. Men det är bara att inse att man inte är på samma nivå som lokalrivalen för tillfället, även om man med tanke på sin historik givetvis ämnar att komma tillbaka till den nivån. Schalke ligger på 8:e plats i Bundesliga.

Augsburg förlorade även de, mot Wolfsburg efter att ha släppt in det avgörande målet på övertid. Tungt. Augsburg ligger 14 i Bundesliga och slåss för sin överlevnad. Det skiljer just nu fyra poäng ned till kvalplatsen.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll