Spelschema
Real Madrid
vs
Barcelona

Streama Real Madrid - FC Barcelona: El Clásico live stream

På söndag kväll 1/3 är det dags för vad som troligen är säsongens sista clásico, när de två spanska giganterna möts på Santiago Bernabéu. Läs om hur du gör för att streama Real Madrid - Barcelona, så att du kan se el clásico live stream direktsänt.

En av fotbollens allra största möten kommer att spelas på söndag, det mellan Spaniens två största och bästa klubbar. I den här texten hjälper vi er att hitta er Real Madrid - Barcelona live stream, så att ni kan se när lägen gör upp i La Liga på söndag klockan 21:00.

Det är inte särskilt svårt att live streama denna match, snarare tvärtom. För att se Real Madrid - Barcelona direktsänt online behöver du bara skapa ett konto och göra en insättning på Bet365. Läs vidare för att se hur du bär dig åt för att se el clásico steg för steg!

Streama Real Madrid - FC Barcelona: Se el clásico live

Om du läst så här långt räknar vi med att du är på jakt efter en Real Madrid - Barcelona stream, för att kolla på söndagens stormatch direkt. Då är du på rätt väg, då vi skickar dig rakt till en livesändning av derbyt.

För att streama el clásico online behöver du bara ta dig till bet365, och där skapa ett konto på vilket du gör en insättning på minst 50 kronor. Därefter har du allt du behöver för att titta på din live stream av matchen. Det går faktiskt att ta ut dina pengar precis när du vill, men du behöver lämna kvar minst 1 krona för att kunna ta del av sajtens fotboll streams (och sändningar av annan sport också för den delen).

Det går att se din clásico stream från vilken plattform som helst. Det är bara att koppla upp mobilen, surfplattan eller varför inte datorn och börja kolla på matchen online.

Hur står det då till med bildkvaliteten? Den är bra. Matchen visas högupplöst och som om det inte vore nog är även ljudet från läktarna och kommentatorerna av högsta kvalitet. Kommentatorerna talar förresten engelska, och vi hoppas att det är okej.

Vi tror att vi nu gett dig tillräckligt med information för att titta på el clásico live stream på Internet, och går vidare till nästa rubrik.

Titta på Real Madrid på TV

Är du av åsikten att fotboll ses bäst på TV? Då är du inte ensam, även om det väl i och för sig är många som gärna sett el clásico live från läktarplats.

Vi har tagit reda på vilken kanal som sänder el clásico 1/3, och kan tala om du att du kan titta på Real Madrid - Barcelona på C More Fotboll. Avspark är 21:00, sändningen inleds 20:00.

Saknar du kanalen som visar el clásico, men vill ändå se Real - Barca på TV? Oroa dig inte, vi har lösningen även på detta problem. Det går nämligen att koppla din Bet365-sändning från dator till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel. På så sätt överförs sändningen av matchen till din TV, och du kan trots allt se den där trots att du inte innehar den kanal som egentligen sänder Real mot Barcelona.

Intressant fakta om El Clásico

Real Madrid och Barcelona har vunnit lika många La Liga-matcher mot varandra, 72 var.

Real Madrid har inte vunnit någon av de 7 senaste La Liga-clásicona. Om Real Madrid inte vinner denna match, blir det deras längsta svit utan seger någonsin mot Barcelona.

Barcelona har vunnit de 4 senaste matcherna mot Real Madrid på Bernabéu, och är därmed första klubb någonsin att vinna fyra raka bortamatcher mot "Los Merengues".

Zinedine Zidane har som tränare aldrig förlorat två ligamatcher i rad. Real Madrid förlorade mot Valencia i senaste matchen.

Barcelona har släppt in två mål i samtliga av sina fyra senaste bortamatcher i La Liga.

Lionel Messi och Xavi är de två spelare med flest clásicon någonsin, 42, och Messi kommer alltså att bli ensam 1:a om inget oförutsett händer.

Quique Setién är den enda tränaren som vunnit två La Liga-matcher mot tränaren Zinedine Zidanes lag.

  • C More
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

God
leptop-www 1. Skapa ett konto
2.Trin - Opret en konto 2. Använd erbjudande eller köp premium
3. Trin - Se fodbold 3. Streama din match!