Spelschema
RasenBallsport Leipzig
vs
Hertha Berlin

Streama RB Leipzig - Hertha Berlin: Live stream & TV

Många väntas vara ute efter att hitta en live stream till RB Leipzig – Hertha Berlin, när lagen möts efter coronauppehållet.

Det är lätt att hitta en bra RB Leipzig – Hertha Berlin live stream, och ännu enklare blir det med tanke på att vi guidar er hela vägen dit. Följ med här och hitta er direktsändning av matchen.

Matchen visas direktsänt på Bet365, och för att se den behöver du bara skapa ett konto på sajten, och där göra en insättning. Vi visar hur du gör!

Streama RB Leipzig – Hertha Berlin

Det går att titta på matchen live på Bet365. Gå in på sajten, skapa ditt konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då får du tillgång till alla sändningar sidan har att erbjuda. De visar alla matcher från Bundesliga och du kan således se RB Leipzig – Hertha Berlin.

Det går att titta på matchen från valfri plattform, så det spelar ingen roll om du sitter bakom din dator, surfplatta eller mobil.

Sändningen är av hög bildkvalitet och ljudet detsamma. Kommentatorerna talar endast engelska, men det ska nog gå bra.

Titta på RB Leipzig – Hertha Berlin på TV

Den kanal som sänder RB Leipzig – Hertha Berlin direktsänt på TV är Viasat Sport Premium. Sändningen inleds redan 18:20, med ett 10 minuters långt uppsnack inifrån Red Bull Arena innan matchen drar igång klockan 18:30.

Profilen Niklas Holmgren, mest känd från att kommentera engelsk fotboll, kommenterar matchen.

Saknar du Viasat Sport Premium kan du alltid koppla din RB Leipzig – Hertha Berlin live stream från Bet365 från valfri plattform till TV:n med hjälp av HDMI-kabel eller Chromecast.

Inför matchen

För oss svenskar hade den här matchen extra intressant att följa med tanke på att vi vanligtvis har skicklig, svensk mittfältare i RB Leipzigs offensiv. Emil Forsberg har visat stor kvalitet under Leipzigs fyra säsonger i Bundesliga, även om han visserligen tappat sin stjärnstatus i laget och är dessutom ofta utanför startelvan. En stor anledning till det är hans återkommande skadeproblem, och sedan Bundesliga drog igång efter coroanuppehållet har han faktiskt varit sjuk i influensa. Möjligt att han är tillbaka i matchtruppen till onsdagen, men någon startplats lär det absolut inte bli.

Men det finns fler anledningar än Emil Forsberg att titta på den här matchen. Vi får nämligen se fotboll av toppklass, vilket varit en bristvara under coronatiden.

Leipzig ligger på tredje plats i Bundesliga, medan Hertha Berlin innehar elfteplatsen.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll