Manchester City
vs
Manchester United

Streama Manchester City - Manchester United direkt

Är du ute efter att streama Manchester City – Manchester United live på nätet? Följ våra anvisningar och titta på matchen online.

Manchesterderby på lördag! Många kommer att vilja titta när Manchester City och Manchester United möts på Etihad Stadium. Vi visar er hur ni gör för att se matchen online via live stream – läs bara vidare och följ våra instruktioner.

Möjligheten att streama Manchester City – Manchester United på nätet är mer än befintlig, det är nämligen så att om du bara skaffar ett konto på sidan som visar matchen i Sverige kan du se matchen. Läs vår text och se hur du gör för att kolla matchen direkt på nätet!

Streama Manchester City – Manchester United online

Det är lätt att kolla på detta toppderby från Premier League. Viasat är TV-bolaget som sitter på rättigheterna att visa PL, och det är därför deras hemsida Viaplay du måste skaffa ett konto på för att kunna streama Manchester City – Manchester United direkt.

Gå in på viaplay.se, skaffa ett konto och börja betala för sportabonnemanget som kostar dig 399 kr/månad. Delar du kontot med en vän kapar du halva kostnaden, och det rekommenderar vi dig starkt att göra eftersom du kan ha igång två strömmar samtidigt.

Kommentatorerna på Viaplay är alltid bra, och bildkvaliteten är ännu bättre. Skapa ditt konto och se matchen live. Det går att kolla på mötet från vilken plattform som helst. Koppla upp din direktsändning av matchen från mobil, surfplatta eller dator.

Titta på Manchester City – Manchester United på TV

Matchen visas i Viasat Sport Premium och har avspark 18:30. Eftersom de alltid har Premier League-lördag på Viasat så kan du dock njuta av PL-sändning hela dagen, med försnack som börjar långt före halvsju.

TV-sändningen är densamma som liveströmmen på nätet, med enda skillnaden att du måste utstå reklam om du tittar på matchen på TV. Det finns dock ett sätt att kolla matchen på TV men ändå slippa reklamen, och detta genom att koppla din Manchester City – Manchester United live stream från valfri plattform till TV med till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Stämningen i de båda Manchesterklubbarna är bekymrad. Manchester City går inte så bra som man önskat, och Manchester United går inte bra överhuvudtaget. City är storfavoriter att vinna den här matchen, och det är inte så konstigt om vi tittar på spelarkvaliteten. Just nu har Pep Guardiolas lag elva poäng upp till Liverpool, och det är dags att sluta med poängtapp om man ska närma sig.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll