Streama Malmö FF - Chelsea

Det har blivit dags att se Malmö – Chelsea live. Om ni vill streama matchen direkt på nätet är detta artikeln att läsa. Här visar vi hur du kan titta på Europa League-matchen direktsänt online.

För dig som vill streama Malmö – Chelsea live på internet har du kommit till helt rätt artikel. Vi kommer nämligen att visa hur ni gör för att se matchen direktsänt på nätet. Det går att titta på Malmö – Chelsea via live stream, och du behöver inte längre oroa dig över hur du ska se matchen.

Streama Malmö FF – Chelsea live

För att se Malmö – Chelsea via live stream behöver du ha ett konto på Eurosport Player, där du kan streama matchen direkt. Givetvis kan du se din sändning med bra kvalitet, både när det kommer till bild och till ljud.

Det allra roligaste är kanske att se matchen direkt på Stadion, live från läktaren. Det är dock bara 24 000 människor som har den möjligheten, och därför är det nog många som letar sig in på internet istället för att streama Malmö – Chelsea via live stream.

Det som är så bra med att kolla på fotboll på Eurosport Player är att du kan se matcher från valfri plattform. Det går att se din Malmö – Chelsea live stream från mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla din stream till din TV med hjälp av HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV.

Titta på Malmö – Chelsea på TV

Det går också att titta på Malmö – Chelsea på TV-sändningen direkt på din TV-skärm. Matchen sänds på Kanal 9, och sändningsstart är redan klockan 19:30. Där snackas matchen upp i en och en halv timme innan avsparken 21:00.

I studion håller Karin Frick i taktpinnen som programledare. Experterna som gör henne sällskap är Kim Källström och Simon Bank. När matchen väl startar och vi får se Malmö – Chelsea live från Stadion på TV är det Tommy Åström och Johan Arnengs vackra stämmer som ekar ut i TV-högtalaren.

Kom hur som helst ihåg att om du nu saknar Kanal 9, TV-kanalen som sänder matchen i Sverige, så kan du ändå titta på Malmö – Chelsea på TV. Detta genom att koppla din livesändning från Eurosport Player från valfri plattform till din TV med hjälp av något verktyg.

Vi hoppas att du, hur du än ser på matchen, ska få en trevlig upplevelse och att MFF lyckas ta ett bra resultat hemma mot Chelsea. Avspark 14 februari 2019 klockan 21:00!

Inför MFF - Chelsea

Malmö kommer till matchen utan Guillermo Molins och kanske även utan Franz Brorsson, men har annars komplett trupp.

Chelsea väntas vila flera av sina bästa spelare, då de ser Malmö som en relativt enkel motståndare.

Returmötet på Chelseas hemmaplan spelas exakt en vecka senare än denna match.

  • Dplay
    Sponsrad
Hög Bet365Bet365
leptop-www 1.
Gå vidare till bet365
leptop-pen 2.
Skapa ett spelkonto
leptop-play 3.
Se fotboll live
Se fotboll medbet365 Regler och Villkor
För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder - IP-restriktioner kan gälla - kontrollera med leverantören.
God DplayDplay
leptop-www 1.
Dplay
leptop-pen 2.
Dplay
leptop-play 3.
Dplay