header
play
Hur ser jag fotboll?

Se en snabb guide här

Annons

step 11. Gå vidare till Bet365

step 22. Skapa ett spelkonto

step 33. Välj din match, och börja streama direkt

Se fotboll hos bet365

För att kvalifierca dig så krävs ett finanserat spelkonto med minst 50 kr - eller att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Regler & villkor

Den tyska ligan – Bundesliga har ett stort intresse bland svenskar. Många gillar att kunna streama fotboll från tyska Bundesliga online. Detta är lett till att många söker efter bra sajter att kunna se direktsänd sport hos.

Vi hjälper dig självklart med att kunna streama tyska Bundesliga. Det är inte något skumt alls med den hjälp vi erbjuder, och allt är helt lagligt. Istället för att ha olika TV-abonnemang eller kanalpaket, så kan du nu flytta över stor del av den sport du vill följa till nätet.

Via live streams på tyska Bundesliga hos Bet365, så kan alla medlemmar se matcher från Tyskland utan kostnad.

Alla kan streama!

Det enda du behöver är ett spelkonto hos Bet365. Sedan kan du själv välja och vraka på alla live streams av tyska Bundesliga du själv vill.

Ett konto skapar du både enkelt och snabbt!

En stor fördel med att kunna streama fotboll från Tyskland hos Bet365 är naturligtvis att de erbjuder betting. Då får du chansen att spela på både odds och liveodds.

Med hjälp av liveodds kan du spela på matcher som du streamar. Det innebär att du mitt i matchen kan lägga tips på hur du tror matchen slutar, eller vad som kommer hända.

Det finns många fördelar med att ha ett spelkonto inne hos Bet365. Därför rekommenderar vi dig att direkt gå vidare till deras bettingsida. Där kan du gå vidare till alla deras live streams, odds, casino, bingo och poker!

Sponsrad artikel | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt