header
play
Hur ser jag fotboll?

Se en snabb guide här

Annons

step 11. Gå vidare till Bet365

step 22. Skapa ett spelkonto

step 33. Välj din match, och börja streama direkt

Se fotboll hos bet365

För att kvalifierca dig så krävs ett finanserat spelkonto med minst 50 kr - eller att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Regler & villkor

Den turkiska ligan är verkligen en division som hållit hög nivå. Många i Sverige har en viss koll på turkiska ligan, och vill där med kunna streama matcher från den.

Turkiska ligan brukar vi kalla för Turkish Super Lig, och blivit mycket populär i Europa. Det är därför inte helt ovanligt att intresset är stort för ligan.

Allra mest populärt är det att leta efter live streams för Turkish Super Lig under de hetaste matcherna. Den match som anses vara allra hetast är rivalmötet mellan Galatasaray och Fenerbache. Detta rivalmöte ses som ett av de mer klassiska derbyn som finns i Europa.

Streams från Turkish Super Lig

Som medlem inne hos Bet365 så kan du nå massor av matcher runt om i Europa. En av de ligor som finns att se online är just den turkiska ligan. De visas varje år flera matcher från Turkish Super Lig, och många i Sverige uppskattar de direktsändningar som finns inne hos Bet365.

Fördelen med att kunna streama turkiska ligan online hos en bettingsajt är självklar. Det är ett knep för dig att kunna spela på liveodds samtidigt som du kan streama fotboll från Turkiets högsta division.

Så börja streama du också, och ta del av all den fotboll som finns att streama inne hos din bookmaker.

Sponsrad artikel | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt