header

Serie A streams

play
Hur ser jag fotboll?

Se en snabb guide här

Annons

step 11. Gå vidare till Bet365

step 22. Skapa ett spelkonto

step 33. Välj din match, och börja streama direkt

Se fotboll hos bet365

För att kvalifierca dig så krävs ett finanserat spelkonto med minst 50 kr - eller att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Regler & villkor

Att titta på Serie A live streams är mycket populärt i Sverige. Den italienska fotbollsligan är en av fem ligor som svenskar allra helst väljer att titta på. Många väljer att se Serie A via live streaming. Något som vi kan hjälpa dig med.

Här kommer vi reda ut om det är möjligt att se matcher i Serie A med streams, eller om du behöver någon form av abonnemang.

I Serie A spelar flera stora klubbar så som Juventus, Inter, Roma, Napoli och AC MIlan.

Sänd matcher i Serie A

Det finns inte bara en sida online som kommer hjälpa dig med att sända Serie A online. Det finns flera.

För att kunna streama Serie A är det möjligt att ta hjälp av bet365 eller Unibet. Där kan du se massor av fotboll inte bara från italienska Serie A, utan annan fotboll. Några exempel på andra ligor som du kan se på dessa sidor är La Liga, Bundesliga och Ligue 1.

Du kan på vår sajt läsa mer om hur du kan se la liga streams på nätet.

Du låser upp alla dessa live streams genom att spela på odds. Det räcker att du har spelat, eller bara har 50 kronor på ditt spelkonto för att sedan kunna streama Serie A online.

Det finns som tidigare nämnt fler sidor som kan hjälpa dig med att sända Serie A. Sedan en tid tillbaka så lanserades Strive. Det är en ny streamingtjänst som täcker upp fotboll från både Serie A och La Liga.

Det kostar dock pengar att se dessa matcher online. Istället behöver du skapa ett konto, och köpa ett abonnemang hos tjänsten. Däremot så garanterar de bra sändningar i HD med svenska kommentatorer.

Streama i mobil & iPad

En stor fördel med att använda live streaming av Serie A är att du inte ä'r begränsad till en TV. Istället kan du fritt välja om du vill se dina matcher på mobil, iPad, eller dator. Det innebär att du får mer frihet, och kan se den fotbollen du vill se oavsett vart du är någonstans.

Du kan använda både bet365 och Strive för att se fotboll i din mobiltelefon eller surfplatta.

Se på TV

Många mer traditionella fans av Serie A vill se matcher direkt på sin TV. Detta är tyvärr något som inte är möjligt. Sedan Strive köpte rättigheterna att sända Serie A så är dessa matcherna nu inte möjligt att se på TV. Detta då Strive inte har någon TV-kanal att sända fotboll på.

Istället är det alltså live streaming som du bör kolla upp för att kunna se matcherna från Italien.

Sponsrad artikel | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt