header
Metz
Metz
vs
Lyon
Lyon
clock

23. Februari 2024 Kl. 20:00

arrow image
play
Hur ser jag matcher?

Se en snabb guide här

Annons

step 11. Gå vidare till Bet365

step 22. Skapa ett spelkonto

step 33. Välj din match, och börja streama direkt

Se matchen hos bet365

För att kvalifierca dig så krävs ett finanserat spelkonto med minst 50 kr - eller att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Regler & villkor

Den franska ligan – Ligue 1 tillhör de allra hetaste ligorna i Europa. Därför är det inte konstigt att många vill se franska ligan med hjälp av live streams.

På nätet har denna efterfrågan stillats då flera nu erbjuder live streams till Ligue 1 online. När du ska välja att streama fotboll så kan du göra på två vis.

Du kan välja att vara olaglig och använda en piratstream. Denna live stream kommer antagligen ladda långsamt, vara fylld av jobbig reklam och kan innehåll virus.

Det andra sättet är att streama lagligt med hjälp av en bookmaker.

Dessa streams laddar betydligt snabbare, har bättre kvalité och ingen reklam eller misstänkta virus.

Viva la streams!

Vi väljer alltid att streama matcher från franska Ligue 1 med Bet365. Det ger oss bra kvalité, och chansen att kunna spela på liveodds. Att spela på liveodds är en extra bra funktion att kunna streama franska ligan online.

Då kan du nämligen spela på matchen samtidigt som du följer den live. Det skapar en stor spänning, och du kan enkelt och snabbt lägga in pengar på hur du tror matchen slutar. Detta som matchen pågår i realtid.

Lag i franska ligan

I Ligue 1 spelar världslag som Paris Saint Germain (PSG), Monaco, Marseille och Lyon. Som du säkert märker så finns det en hög nivå i den franska ligan. Det blev som mest populärt att streama live från franska ligan när vår store svensk spelade i PSG. Då kunder vi se en stor ökning av människor i Sverige som letade efter streams för Ligue 1.

Sponsrad artikel | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt

Matchprogram

<<<
fredag 23. februari
lördag 24. februari
söndag 25. februari
fredag 1. mars
>>>
fredag 23. februari
France: Ligue 1France: Ligue 1
  • 20:00 Metz
    Metz
    Lyon
    Lyon