EM 2021

Det kommer vara fullt möjligt att se alla matcher från fotbolls-EM 2021 på nätet. Du behöver bara hitta en sida som visar matcherna som spelas idag. Vi hjälper dig med det i vår meny och spelschema här nedanför.

Se alla matcher i EM 2021 via live streams

Det kommer vara möjligt att se matcher från EM 2021 på två olika sidor. Det är delade rättigheter för att visa EM matcher. Det delas mellan SVT och CMore.

Det innebär att hälften av matcherna kommer att sändas gratis. SVTPlay är en tjänst som alltid är gratis för de som befinner sig innanför Sveriges gränser. SVT är välkända för att alltid ha bra sportsändningar från stora mästerskap. Det är en stor fördel för hela svenska folket att SVT har fått rättigheter att sända ett såpass stoort mästerskap som EM är.

Hos Cmore så kommer du istället att behöva ett konto + sportpaket. Det innebär att det inte kommer vara gratis att streama EM 2021 hos Cmore. Istället så rekommenderas du att köpa ett abonnemang som du betalar månadsvis för. Det kostar mellan 100-400 kr. Du hittar alla alternativ som ger dig rättigheter att sända EM streams online med hjälp av Cmore.

Sända matcher på TV

Det är TV4, SVT1 och SVT2 som flertalet av matcherna i EM kommer att sändas hos. Det är alltid bra att hålla koll på TV-tablån för att inte missa när matcherna visas. Detta är kanaler som de allra flesta i Sverige redan nu har tillgång till via sitt kanalutbud.

Sveriges chanser i EM 2021?

Det är många som har tippat att det blir ett bra mästerskap för Sverige. Det är inte bara för att Sverige har fått tillbaka Zlatan Ibrahimovic. Det är en stor förstärkning till det lag som nådde till kvartsfinal i VM. Självklart har man nu mersmak för att ta sig ännu längre när det endast är landslag inom Europa som gör upp om titeln!

Vi tror att Sverige kommer nå till semifinal. Det känns som att varje match i EM 2021 kommer vara en vinna eller försvinna match. Därför kommer det alltid vara extra spännande att följa alla matcher via EM live streams online.

Sponsrad artikel | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt