header

Coppa Italia stream

play
Hur ser jag fotboll?

Se en snabb guide här

Annons

step 11. Gå vidare till Bet365

step 22. Skapa ett spelkonto

step 33. Välj din match, och börja streama direkt

Se fotboll hos bet365

För att kvalifierca dig så krävs ett finanserat spelkonto med minst 50 kr - eller att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Regler & villkor

Streama Coppa Italia: Live streams online

Det är väldigt eftertraktat att titta på Coppa Italia live streams på internet, inte minst från Sverige. Italien har fått större dragkraft från svenskar med tanke på att vi har många storspelare i ligan. Därför vill många se Coppa Italia online, och vi hjälper dig med att hitta sändningar av tävlingen.

De lag som tävlar i Coppa Italia är de bästa fotbollsklubbarna i Italien, där lag som AC Milan, Juventus FC, SSC Napoli och AS Roma gör upp.

Titta på matcher från Coppa Italia

Det allra bästa sättet att streama Coppa Italia på nätet är att gå in på Bet365. De visar alla matcher från mästerskapet.

Du kan se Coppa Italia men du kan se så mycket annan fotboll också på Bet365. Det går till exempel att titta på Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1. Här kan du läsa mer om Serie A live streams.

För att få tillgång till alla live streams behöver du ha ett finansierat spelkonto på Bet365. Det innebär bara att du måste skapa ett konto och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla sändningar av Coppa Italia och annan fotboll och sport.

Matcherna visas i bra bildkvalitet och med bra ljud. Dock medföljer inga kommentatorer, så det får du klara dig utan.

Titta via mobil, iPad & dator

Det går att se dina Coppa Italia streams från valfri plattform, vilket är ett stort plus. Koppla upp matcherna från surfplatta, mobil eller dator och titta vart du än befinner dig.

Det spelar alltså ingen roll om du är hemma framför TV:n, om du sitter på tåget med mobilen eller ligger i hängmattan med din iPad – oavsett vad kan du streama Coppa Italia. Gå bara in på bet365.com eller ladda ned appen och titta på önskad match.

Se Coppa Italia på TV

Dessvärre är det inget svenskt TV-bolag som köpt rättigheter att visa Coppa Italia direktsänt på TV. Därav kommer matcherna inte att visas via traditionell TV-sändning.

En besvikelse för många som önskat kunna bläddra in aktuell kanal och titta på Coppa Italia live på TV, men sådant är livet ibland. Vi har dock en bra lösning för dig, som gör att du trots allt kan se matchen på TV-skärmen!

Koppla din Coppa Italia live stream från dator till TV med hjälp av HDMI-kabel. Kabeln gör att sändningen överförs till TV-skärmen, och du kan se matchen där.

Favoriter att vinna Coppa Italia?

Det är alltid de stora, starka klubbarna som tippas som favoriter till att gå långt i och att vinna Coppa Italia/Italienska Cupen. Juventus är storfavoriter år efter år, och bland utmanarna får vi oftast se Napoli, Inter, Napoli och Milan.

Outsiders är klubbar som Atalanta och Lazio, två starka lag som man aldrig ska räkna ut. De båda har haft fina säsonger 2019-2020, där Atalanta öser in mål och Lazio håvar in poäng i ligaspelet.

Sponsrad artikel | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt