header
play
Hur ser jag fotboll?

Se en snabb guide här

Annons

step 11. Gå vidare till Bet365

step 22. Skapa ett spelkonto

step 33. Välj din match, och börja streama direkt

Se fotboll hos bet365

För att kvalifierca dig så krävs ett finanserat spelkonto med minst 50 kr - eller att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Regler & villkor

Streama Copa del Rey live på nätet

Vill du titta på live streaming av Copa del Rey? Den Spanska Cupen är alltid populär att titta på live på internet, och det är många som vill se när de bästa lagen i Spanien gör upp i utslagsmatcher.

För att titta på Copa del Rey på nätet via live stream behöver du ha ett konto på Bet365, där de sänder alla matcher live på nätet.

Du kan se dina Copa del Rey streams från valfri plattform - titta på matcherna från mobil, dator, surfplatta eller vad du nu har i handen.

🇸🇪Det går att titta direkt från Sverige!🇸🇪

Titta på Copa del Rey på TV

Att titta på Copa del Rey på TV är desto svårare. Det är ingen kanal som sänder matcherna från Spanska Cupen i Sverige.

Därför blir det väldigt klurigt för dig att kolla på en vanlig TV-sändning, då ingen svensk TV-kanal sitter på rättigheterna att visa Copa del Rey.

Om du har en utländsk TV-box är det dock möjligt att du kan titta på matchen. Annars kan du alltid koppla sändningen från din dator till TV med en HDMI-kabel.

Om Spanska Cupen

I Spanien har turneringen en kunglig touch, da Copa del Rey på svenska betyder Kungens Turnering. I varje omgång spelas borta- och hemmamatcher, för att förutsättningarna ska bli lika.

Turneringen är över 100 år gammal och spelades egentligen första gången år 1902, men den första säsongen blev aldrig erkänt, så istället är det 1903 som räknas som startår. Här vann Athletic Bilbao de två första mästerskapen. Den baskiske klubben har varit otroligt framgångsrik i Copa del Rey och har vunnnit titeln 23 gånger. För att hitta den senaste gången måste vi dock tillbaka så långt som till 1984. Sedan dess har de förlorat fyra finaler.

I stort sett allt inom spansk fotboll handlar om FC Barcelona och Real Madrid, och det är också närmast tradition att åtminstone ett av lagen når finalen. Föga förvånande är det FC Barcelona som vunnit flest Copa del Reys genom åren. Hela 30 gånger har de tagit trofén, vilket kanske sticker lite i ansiktet hos rivalerna Real Madrid som "bara" har vunnit titeln 19 gånger. Real Madrid är faktiskt det lag som har varit i finalen flest gånger. Och Real Madrid har faktiskt 33 La Liga-titlar mot Barcelonas 25.

De två storklubbarna har mött varandra i sju finaler och har delat på segrarna ganska jämnt. Barcelona fyra, Real tre.

Real Madrid vann den första finalen 1936 med 2-1 på Mestalla i Valencia, och de vann också den seneste 2014 på samma stadion.

Det är med stort nöje vi tittar på Copa del Rey med live streaming varje gång det är dags för matcher i den spanska cupen!

Sponsrad artikel | Den här artikeln representerar endast författarens åsikt