header

Ligor

I Europa så hittar vi de absolut största ligorna som finns i världen. Här spelas varje vecka intressant matcher i t.ex. Premier League, La Liga, Serie A, Tyska Bundesliga, Ligue 1, och Allsvenskan.

Intresset över att kunna följa alla dessa ligor i Sverige är ganska stort. Vi svenskar är ett sportintresserat folk som ofta har favoritlag i de stora och internationella ligorna.

Det stora intresset har lett till att denna fotboll nu visas online. Du kan nu hittar massor av ligor, europeiska turneringar, och landslagsfotboll utan kostnad.

Är detta olagligt tänkar kanske du?

Nej detta är inte olagligt alls. Som medlem inne på en bookmaker som erbjuder live streams, så erbjuds du allt detta. De två främsta bookmakers inom livestreaming är utan tvekan Bet365 & Unibet.

Välj & vraka!

Så börja med att hitta vilken streamtjänst som sänder fotboll från den liga, eller de ligor som du är intresserad av. Sedan kan du enkelt följa de steg som finns för att få tillgång till massor av fotbollsmatcher.

Som medlem hos t.ex. Bet365 så kommer du få tillgång till massor av heta matcher i ligor som La Liga, Serie A, Tyska Bundesliga & Ligue 1.