Inter
vs
Roma

Streama Inter - Roma

Vill du också streama Inter – Roma, när lagen möts i Serie A under fredagskvällen? Här kan du se hur du gör för att titta på toppmatchen online via live stream.

Intresset för den italienska fotbollen har stigit världen runt de senaste två åren, efter att Cristiano Ronaldo gått till Juventus. Men det är faktiskt Inter som just nu ligger i topp. Laget har inlett starkt och är en poäng före ”Juve”. På fredag kväll kan ni titta på Inter – Roma, och vi finns här för att visa hur ni hittar er live stream till matchen.

Läs vidare och få reda på hur ni kan kolla toppmötet från Serie A online. Vi visar er vart ni hittar livesändning på nätet och även hur ni kan se matchen på TV!

Streama Inter – Roma på nätet

För att streama Inter – Roma behöver du skaffa ett konto på Bet365 och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp sändningen av matchen.

Bet365 visar nämligen alla matcher från Serie A, så när du har ett finansierat konto på sajten kan du njuta av passionerad fotboll och av att se världsstjärnor göra upp med varandra.

Dessvärre får du som väljer att titta på Inter – Roma online på Bet365 inga kommentatorer att lyssna på, då de inte erbjuder det. Men ljudet från arenan är av högsta kvalitet och bilden ska man heller inte klaga på.

Du kan se din Inter – Roma live stream från vilken enhet som helst.

Titta på Inter – Roma på TV

För att titta på Inter – Roma på TV är det bra om du har C More Fotboll, då det är den kanal som visar matchen på TV. Finns den i ditt utbud är allt fina fisken, och då kan du koppla av, luta dig tillbaka i soffan och njuta av denna förhoppningsvis fantastiska fotbollsmatch.

Om du däremot saknar kanalen som sänder Inter – Roma har vi ett tips till dig: Starta matchen från datorn med Bet365, koppla en HDMI-kabel mellan datorn och TV:n och titta på matchen på TV-skärmen. Via HDMI-kabeln överförs nämligen bilden från dator till TV.

Inför matchen

Inter toppar Serie A med en poäng mer än Juventus. Roma jagar en bit bakom och ligger just nu på femteplats. Ovanför sig har man överpresterande Cagliari och stadsrivalen Lazio, och åtminstone Cagliari bör man kunna passera inom de kommande omgångarna.

Avspark till matchen är 20:45, fredagen den 6 december.

  • Unibet
  • C More
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Klicka dig vidare till Unibet
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa ett nytt spelkonto
3. Trin - Se fodbold 3. Spela på fotboll
God
leptop-www 1. Skapa ett konto
2.Trin - Opret en konto 2. Använd erbjudande eller köp premium
3. Trin - Se fodbold 3. Streama din match!