Inter
vs
Barcelona

Streama Inter - Barcelona

Önskar du att streama Inter – FC Barcelona på tisdag? Vi tipsar dig om hur du kan titta på matchen online. Läs och se hur du kan kolla på CL-matchen.

Möjligheten att titta på Inter – FC Barcelona direkt på nätet är stor, och alla som har internet i hemmet kan se matchen om de vill. I den här texten guidar vi dig till hur du gör för att kolla på matchen direktsänt online.

Läs vidare för att se hur just du kan streama matchen direkt. Vi visar vägen så att du kan hitta din live stream och se när lagen gör upp om viktiga poäng.

Streama Inter – Barcelona

Inter tar emot FC Barcelona på San Siro tisdagen 10/12, och som sagt är det väldigt lätt att titta på matchen online. Allt du behöver göra för att se Inter – Barcelona på nätet är att skaffa ett konto på Viaplay, då det är Viasat som äger rättigheterna att visa matchen inom Sverige.

Skapa ett konto på Viaplay, välj sportabonnemanget för 399 kronor per månad och börja titta på fotboll från Champions League.

Det går att ha igång din Inter – Barcelona live stream från valfri plattform. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Njut av fotboll av allra högsta kvalitet med proffsiga kommentatorer och hög kvalitet på både bild och ljud.

Titta på Inter – Barcelona på TV

Kanalen som visar Inter – Barcelona på TV är Viasat Sport Premium, och det är alltså den du behöver för att kunna titta på matchen direktsänt. Finns den i ditt utbud så är allt bra, och om inte får du försöka hitta en annan lösning!

Det går att koppla din Inter – Barcelona live stream från valfri plattform till TV med hjälp av Chromecast eller Apple TV. På så sätt kan du titta på den livesändning du hittar på nätet, på din TV. Bra väl?

Inför matchen

Pressen ligger på Inter inför denna sista gruppspelsmatch i Champions League. Barcelona är redan kvalificerade, och nu måste Inter vinna för att vara säkra på att kvalificera sig de också.

Barca har tagit 11 poäng, Inter 7 och Dortmund 7. Slavia Prag är avsågade och har bara 2 poäng. Kampen om andraplatsen står alltså mellan Inter och Dortmund, och eftersom Inter har bättre statistik i inbördes möten säkrar de avancemang vid seger mot Barcelona på tisdagskvällen.

Vi kan nog vänta oss att Barcelona ställer upp med ett reservbetonat lag, för att vila sina bästa spelare inför ligaspelet och det El Clásico som kommer snart.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll