Spelschema
Fiorentina
vs
AC Milan

Streama Fiorentina - AC Milan: TV & live stream

Har du intresse av att streama Fiorentina – AC Milan, när lagen möts i Serie A lördag 22 februari? Vi visar hur ni går tillväga för att titta på matchen via live stream eller TV.

Att titta på Fiorentina – AC Milan live på nätet är inte särskilt svårt. De två lagen möts under lördag kväll och det blir en uppgörelse mellan två historiskt starka klubbar, som båda är inne i en av sina sämre perioder modern tid. Att se lagen mötas på live stream eller på TV lär bli högintressant.

I den här artikeln ger vi er allt ni behöver veta för att streama Fiorentina – Milan direkt på nätet. Kort sagt behöver du bara skapa ett konto och göra en insättning på Bet365 (ta ut dina pengar när du vill), men om du vill ha en mer utförlig beskrivning för hur du hittar din stream av matchen kan du läsa vidare.

Streama Fiorentina – AC Milan live

Du som har lust att streama Fiorentina – Milan är bara några knapptryck ifrån att få se din önskan gå i uppfyllelse. Först och främst ska du gå in på bet365:s hemsida och där skapa ett konto. När du gjort det krävs det att du gör en insättning, där lägsta insättningsgränsen ligger på 50 kronor. Efter att detta är klart är det bara att börja titta på fotboll online via streams.

Det går att starta din Fiorentina – Milan live stream från valfri plattform. Titta på matchen från valfri plattform. Mobil, dator eller surfplatta går lika bra. Bild- och ljudkvaliteten är hög, och du får dessutom engelska kommentatorer på köpet.

Titta på Fiorentina – Milan på TV

Det går även bra att titta på Fiorentina – Milan på TV. För att göra det ska du i första hand kolla upp om du har Sportkanalen i ditt utbud. Där visas nämligen matchen.

Sändningsstart är redan klockan 20:15 under lördag kväll. Programledare Axel Pileby snackar upp matchen tillsammans med de så kallade experterna Vicki Blommé och Gusten Dahlin. Det blir en halvtimmes försnack innan det är dags för avspark klockan 20:45.

Om du råkar sakna kanalen som sänder matchen men ändå vill titta på den på TV, då rekommenderar vi dig att koppla din Fiorentina – Milan stream från Bet365 till TV med hjälp av HDMI-kabel.

Inför matchen

Fiorentina kommer till den här matchen utan avstängde mittfältaren Milan Badelj. Man är sedan länge även utan Franck Ribéry och Kouamé.

Milan har fått Hakan Calhanoglu tillbaka efter skada, och mittfältaren väntas gå rakt in i startelvan på bekostnad av Lucas Paquetá. Simon Kjaer, som skadade sig senast, är dock fortfarande skadad. Matteo Gabbia väntas istället bli den som bildar mittbackslås ihop med Alessio Romagnoli.

Naturligtvis kommer Zlatan Ibrahimovic att spela från start. Han är frisk och redo.

  • C More
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

God
leptop-www 1. Skapa ett konto
2.Trin - Opret en konto 2. Använd erbjudande eller köp premium
3. Trin - Se fodbold 3. Streama din match!