FC Copenhagen
vs
Malmo FF

FC Köpenhamn - Malmö FF live stream

Intresset för att hitta en FC Köpenhamn – Malmö FF live stream är stort. Tur att du hittat hit, där vi visar dig hur du kan streama matchen online eller se den på TV.

Europa League-gruppspelet har nått sin sista runda, och vi får ett direkt avgörande mellan FC Köpenhamn och Malmö FF. Nordiskt derby och många kommer att vilja titta på matchen direktsänt på nätet. Vi visar dig hur!

Läs vidare för att se hur du bär dig åt för att streama FC Köpenhamn – Malmö FF direkt på nätet. Vi hittar en live stream åt dig, och redogör även för var du kan se matchen på TV.

Streama FC Köpenhamn – Malmö FF live

Det är Discovery som sitter på sändningsrättigheterna till Europa League inom Sverige, och därför är det på deras olika tjänster du kan hitta matchen. Vad gäller hemsidor på internet är det europsportplayer.se som sänder matchen. Gå in på sajten, skapa ditt konto och köp ett abonnemang så kan du se FCK – MFF direkt på nätet.

Kommentatorerna och ljudet till matchen är för det mesta av högsta kvalitet, och bilden är alltid i HD. I studion sitter legendarer från Allsvenskan och Ligue 1 i form av Johan Arneng, Henok Goitom och Kim Källström.

Det går att sätta igång din FC Köpenhamn – Malmö FF live stream från vilken plattform du vill, och du kan alltså se matchen från mobil, dator eller surfplatta.

Titta på FC Köpenhamn – Malmö FF på TV

Självklart är det så att matchen även sänds på TV. Kanal 9 visar FCK – MFF, och där kan du se matchen direktsänt. Det ska vara samma sändning som på eurosportplayer.se, men tyvärr med reklam som det är på TV.

Men det är inte konstigt att det blir lite reklam också, med tanke på att sändningen börjar redan klockan 18:00. Avspark för att se FC Köpenhamn – Malmö FF är 18:55.

Njut av att titta på din livesändning av EL-matchen live på nätet. Se när Markus Rosenberg ska försöka leda sitt MFF vidare till sextondelsfinal – även om han inte kommer att spela något mer.

Inför matchen

Fem omgångar har spelats, en återstår. Vi fotbollsfantaster har skänkts en direkt avgörande match på Parken i Köpenhamn, i det skandinaviska derbyt mellan FC Köpenhamn och Malmö FF. Om FC Köpenhamn vinner eller spelar oavgjort, medan Malmö FF måste vinna för att gå vidare. Skulle Dynamo Kiev dock misslyckas med att slå avsågade Lugano i sin match, så går både MFF och FCK vidare oavsett resultat här.

FC Köpenhamn saknar sin kanske viktigaste spelare, Zeca. Malmö FF saknar kanske sin viktigaste spelare, Anders Christiansen.

  • Eurosport Player
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Eurosport Player
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa ett konto
3. Trin - Se fodbold 3. Titta på fotboll