Spelschema
Chelsea
vs
Arsenal FC

Streama Chelsea - Arsenal live

Det är enkelt att streama Chelsea – Arsenal live på nätet. Allt som behövs är ett konto med sportabonnemang på Viaplay. Vi guidar dig steg för steg!

Om du önskar titta på Chelsea – Arsenal direkt på internet via live stream har du kommit rätt. Här berättar vi hur du, steg för steg, bär dig åt för att hitta en livesändning av matchen ute på det världsomspännande intranätet.

Kort sagt kan vi säga att du skapar ett konto på Viaplay och betalar för sportabonnemanget.

Streama Chelsea – Arsenal live

För att streama Chelsea – Arsenal rekommenderar vi dig att skaffa ett konto på Viaplay, då det är de som sitter på rättigheterna att visa matchen i Sverige. Skapa ditt konto och se matchen direkt på nätet.

Att betala för ett sportabonnemang från Viaplay kostar 399 kronor per månad, och för det kan du titta på massor av fotboll från Premier League men även från Champions League och andra ligor och cuper. Välj sportabonnemanget och se Premier League-matchen direkt från valfri plattform.

Det kanske låter som en stor slant men det som gör det hela så bra är att du kan välja att dela på ditt konto med en vän. Det går nämligen att vara inloggad på fler konton och att ha igång upp till två strömmar samtidigt, och på så sätt behöver du bara betala halva kostnaden.

Titta på Chelsea – Arsenal på TV

Kanalen som visar Chelsea – Arsenal på TV är Viasat Sport Premium, och där kan du således också se matchen. Sändningen är exakt densamma som onlinesändningen, bortsett från att du här tvingas genomlida en reklampaus.

Kommentatorer till matchen är Claes Andersson och Glenn Strömberg.

Inför matchen

Chelsea har visat upp en fin höjd denna säsong, men är allt annat än jämna. Man har dock, tack vare att även Manchester United, Tottenham och Arsenal går kräftgång, ett bra grepp om fjärdeplatsen med hela fem poäng ned till femteplacerade Man United.

Arsenal är mer jämna, men saknar istället höjd. Laget har den makalösa resultatraden 6-11-6, och kryssar alltså varannan match. Dessa resultat placerar laget på 10:e plats.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll