Spelschema

Streama Dortmund - PSG online: TV & stream

Har ni intresse av att streama Dortmund – PSG online? Vi tar er igenom vad ni behöver göra för att titta på åttondelsfinalen från Champions League direkt på nätet.

Många har stort intresse av att slå på TV:n eller hitta en live stream när det är Champions League runt hörnet. Under tisdag kväll pumpas två riktigt stora matcher ut från paraboler och antenner och internetsajter i hela världen, och här lägger vi fokus på hur man kan titta på åtminstone en av dem.

Läs allt ni behöver veta om att hitta en Dortmund – PSG stream, så att ni kan se matchen direktsänt på TV eller via live stream.

Streama Dortmund – PSG

För att streama Dortmund – PSG live på nätet behöver ni bara skaffa ett konto på Viaplay. Viasat är nämligen TV-bolaget som äger rättigheterna att visa Champions League i Sverige, och därför sänder de matchen från sin internettjänst Viaplay.

Kommentatorer till matchen är Niklas Holmgren som huvudkommentator med Martin Åslund som expertkommentator. Två rutinerade killar med stor erfarenhet, och olika slags sådan, inom fotboll.

Redan klockan 20:00 inleds studiosändningen, där de snackar upp både Dortmund – PSG och kvällens andra match. Avspark sker sedan 21:00.

Det går att se din Dortmund – PSG live stream från valfri plattform.

Titta på Dortmund – PSG på TV

Naturligtvis visas även Dortmund – PSG på TV. Kanalen som visar matchen är TV6, så det är rätt många ändå som har den i sitt utbud. Även där inleds sändningen 20:00, och efter ett en timmes långt, förhoppningsvis intressant, försnack riktas kameran bara mot Signal Iduna Park.

Om du saknar TV6 men ändå vill se matchen på TV är det möjligt att med hjälp av till exempel Chromecast eller Apple TV överföra sändningen från valfri plattform till TV-skärmen.

Inför matchen

En stor del av pratet om Dortmund på senare tid har handlat om det norska stjärnskottet Erling Braut Håland. Den tidigare Molde- och Salzburgspelaren har tagit Bundesliga med storm, och har gjort 8 mål på sina 5 första matcher i laget.

Men Håland är inte den enda offensiva styrkan i Dortmund, inte minst Jadon Sancho är en annan spelare som gjort en fantastisk säsong.

Apropå duktiga offensiva spelare, så har PSG sin ”Fantastic Four” redo att göra livet surt för Dortmundförsvaret. Neymar, Kylian Mbappé, Mauro Icardi och Ángel Di María är en anfallskvartett inga andra lag kan mönstra upp. Blir någon trött är Edinson Cavani beredd på bänken.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll