Barcelona
vs
Real Madrid

Titta på Barcelona - Real Madrid live

Det är lätt att streama FC Barcelona – Real Madrid live på nätet. I den här artikeln förklarar och visar vi hur du gör för att se matchen via live stream.

Många kommer att vilja titta när det är dags för säsongens första el clásico. Spansk fotbolls två stora giganter gör äntligen upp, efter att derbymatchen blivit uppskjuten på grund av protester i Katalonien. Vi hjälper er att streama Barcelona – Real Madrid.

Det är enkelt att se matchen online på internet. Allt du behöver är ett finansierat konto på Bet365. Läs vidare och se hur du gör för att titta på matchen på nätet.

Streama Barcelona – Real Madrid online

Bet365 förser sina kunder med liveströmmar till alla matcher i La Liga, och du kan således se Barcelona – Real Madrid på deras sajt. Allt du behöver göra för att få tillgång till att se matchen är att skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan du se matchen live, även om det kanske inte är som att titta på Camp Nou.

Men sändningen håller hög kvalitet. Du får bra ljud, jättefin bild och kan dessutom spela på odds samtidigt som du kollar – om du vill.

Det går att koppla upp din Barcelona – Real Madrid live stream från valfri plattform. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta.

Titta på Barcelona – Real Madrid på TV

Naturligtvis sänds Barcelona – Real Madrid även på TV. Kanalen som visar matchen är C More Fotboll, där kan du se den live. Kolla om du har den i din kanallista, och titta i så fall på matchen när den direktsänds.

Sändningen inleds redan klockan 19:30, och du får en halvtimmes uppsnack innan avspark 20:00.

Om du saknar C More Fotboll men ändå vill se matchen på TV kan du koppla din Bet365-live stream från dator till TV med hjälp av HDMI-kabel.

Inför matchen

Tyvärr går vi miste om att se två av Real Madrids största stjärnor ikväll. Både Eden Hazard och Marcelo är skadade och missar matchen.

Men det finns gott om stjärnglans ändå. För vad sägs om Messi-Suárez-Griezmann mot Bale-Benzema-Modric?

”Barca” och Real ligger på samma poäng, 35, vilket gör matchen ännu mer intressant.

  • Unibet
  • C More
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Klicka dig vidare till Unibet
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa ett nytt spelkonto
3. Trin - Se fodbold 3. Spela på fotboll
God
leptop-www 1. Skapa ett konto
2.Trin - Opret en konto 2. Använd erbjudande eller köp premium
3. Trin - Se fodbold 3. Streama din match!