Spelschema

Titta på Atletico Madrid - Liverpool: Se via live stream

Många kommer att vilja streama Atlético de Madrid – Liverpool, när lagen möts i åttondelsfinal av Champions League. Se hur du gör för att titta på matchen live.

Intresset för att titta på Atletico Madrid – Liverpool direkt på nätet är väldigt stort. De två jättarna möts i åttondelsfinal av Champions League, och det första mötet spelas under tisdag kväll. Vi hjälper dig att live streama matchen.

Följ bara våra anvisningar för att enkelt lära dig hur du gör för att se matchen live på nätet. Följ våra anvisningar och kolla in hur ni gör för att se Atletico – ”Pool”.

Streama Atletico – Liverpool online

Det är väldigt lätt att titta på Atletico Madrid – Liverpool online på internet. För att kolla på matchen behöver du bara skapa ett konto på Viaplay, och sedan trycka dig fram till matchen. Sändningen visas i HD-kvalitet och som kommentatorer får du Anders Bjuhr och Glenn Strömberg, två välkända fotbollskillar där särskilt den sistnämnde har en plats i alla svenskars hjärtan för sina prestationer på planen och för sina unika utrop som kommentator.

Det går att titta på matchen från valfri plattform. Koppla upp din Atletico Madrid – Liverpool stream från dator, mobil eller surfplatta.

Sändningen inleds 20:00, matchen har avspark 21.00.

Titta på Atletico – Liverpool på TV

Matchen visas även på TV. Du kan se Atletico – Liverpool på TV på Viasat Sport Premium – där visas matchen.

Om du saknar kanalen som sänder matchen men ändå vill se mötet på TV, då kan vi rekommendera dig att med hjälp av Chromecast eller annat verktyg överföra din live stream av matchen till TV-skärmen.

Inför matchen

Situationen i Atlético de Madrid är inte den allra bästa. Diego Costa och João Felix lär båda missa matchen, och frågetecken finns även kring Álvaro Morata. Tunt på anfallsfronten, alltså.

Liverpool kommer hit med en mer eller mindre skadefri trupp, där bänkspelaren Xherdan Shaqiri är det enda avbräcket. Goda förutsättningar för Jürgen Klopp, meda andra ord.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll