Atalanta
vs
Valencia

Streama Atalanta - Valencia: TV & live stream

Onsdagskvällen bjuder oss på en riktigt spännande match från Champions League. Vi får se Atalanta – Valencia, och här kan ni läsa om hur ni hittar er live stream till matchen eller kollar på den på TV.

Det är lätt att streama Atalanta – Valencia live på internet, när lagen möts i åttondelsfinal i Champions League under onsdag kväll. Matchen spelas på San Siro i Milano.

Läs vår artikel och få reda på hur du gör för att hitta din live stream av matchen, för att se den direktsänt online. Vi går även igenom vilken kanal som visar mötet på TV.

Streama Atalanta – Valencia online

Det går att streama Atalanta – Valencia direkt på Viaplay. Där sänds nämligen matchen, och det går att kolla från vilken plattform som helst.

Matchen visas med bra bild och högkvalitativt ljud, och har avspark klockan 21:00. Dessförinnan snackas mötet upp i studion där Ola Andersson, Martin Åslund och Jonas Olsson pratar på.

Atalanta – Valencia: Se på TV

Matchen sänds på TV6, så du som har den kanalen i ditt utbud kan glatt se matchen utan bekymmer. Där är det bara att kolla uppsnack, reklam och själva fotbollsmatchen.

Kommentatorer till matchen är Henrik Strömblad, huvudkommentator, och Bojan Djordjic, expert.

Råkar du sakna kanalen som visar matchen går det lika bra att koppla sändningen till TV från valfri plattform med hjälp av Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Atalanta öser in mål i Serie A, och har gjort klart flest mål i den italienska ligan. Trots en svag start på Champions League-gruppspelet med tre inledande förluster och sedan en oavgjord, lyckades man nästan mirakulöst ta sig vidare. Det var ett direkt avgörande mellan Bergamoklubben och Shakhtar Donetsk i sista omgången, och då vann Atalanta med hela 3-0 trots att matchen spelades i Ukraina.

Valencia har gått något knackigt på sistone, och ligger på 7:e plats i La Liga. Man kommer till den här matchen utan flera viktiga spelare, då Rodrigo, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista och Alessandro Florenzi alla missar matchen.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll