Arsenal FC
vs
Brighton

Streama Arsenal - Brighton live

Är du intresserad av att streama Arsenal – Brigthon direkt på nätet? Vi visar dig hur du gör för att se matchen live.

Många kommer att vilja titta på Arsenal – Brighton när lagen möts i Premier League torsdagen 5/12. Intresset för att se Arsenal spela är stort i Sverige, särskilt nu när Fredrik Ljungberg tagit över rollen som huvudtränare.

Det är lätt att kolla på matchen direktsänt på nätet. Vi förklarar allt du behöver veta för att se matchen live. Följ instruktionerna och se hur du hittar din Arsenal – Brighton live stream!

Streama Arsenal – Brighton live

Som sagt är det väldigt enkelt att streama Arsenal – Brighton på nätet. Det du behöver göra för att se matchen direktsänt är att skapa ett konto på Viaplay och där skaffa ett sportabonnemang. Det kostar dig 399 kronor per månad, men om du väljer att dela konto med en vän behöver du bara betala halva kostnaden. Det är nämligen möjligt att ha igång två olika strömmar samtidigt.

Matchen visas i HD-kvalitet och med bra ljud. Kommentatorerna – Robert Tennisberg och Bojan Djordjic – är kunniga och studion är likaså spännande att lyssna på.

Sändningsstart är 21:00 och matchen börjar 21:15. Det går att se din Arsenal – Brighton live stream från valfri plattform.

Titta på Arsenal – Brighton på TV

För att titta på Arsenal – Brighton på TV är det Viasat Sport Premium som gäller. Det är kanalen som sänder matchen, och det är den kanalen du ska ha i ditt utbud för att kunna se sammandrabbningen på TV-direktsändningen.

Råkar du sakna kanalen som visar matchen går det att lösa ändå, och alltså se den på TV trots avsaknaden av kanalen. För att göra det behöver du koppla din livesändning av matchen, där du tittar Arsenal – Brighton online, till TV från dator/mobil/surfplatta eller vad du nu tittar på till TV. Detta med hjälp av till exempel en Chromecast.

Inför matchen

Fredrik Ljungberg har hunnit träna Arsenal i en match, mot Norwich, sedan han ersatte Unai Emery. Ljungbergs debut som huvudtränare gick inte riktigt som önskat, utan matchen slutade 2-2. Men det är mycket att begära att han ska få ordning på laget direkt.

Som permanent ersättare till Emery talas det om Allegri, Ancelotti (om han får lämna Napoli) eller om att Ljungberg faktiskt erbjuds ett längre kontrakt.

Brighton, lett av tidigare Östersundstränaren Graham Potter, inledde säsongen starkt. Resultaten på senare tid har dock varit sämre, men man kan ursäktas av att under de tre senaste omgångarna ha ställts emot i tur och ordning Manchester United, Leicester City och Liverpool.

  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll