Spelschema

Streama AIK - Sheriff Tiraspol

Det går att streama AIK – Sheriff live på nätet. Vi visar dig hur du gör för att titta på matchen online.

AIK slåss för att nå Europa League, och är nu inne på match 2 i den tredje kvalomgången. Första mötet med FC Sheriff Tiraspol slutade 2-1 till Gnaget, och nu har man ett oerhört fint utgångsläge till hemmareturen.

Många vill titta på matchen på nätet, och den här artikeln ägnar vi åt att visa hur ni kan hitta er AIK – Sheriff live stream. Se hur ni gör!

Streama AIK – FC Sheriff

För att streama AIK – Sheriff live behöver du ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som sänder matchen på nätet. Skaffa ditt konto och se matchen online.

Det går att streama AIK – Sheriff från valfri plattform. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta – du väljer!

På Viaplay visas matchen i mycket hög och fin kvalitet, både när det kommer till bild och till ljud. Sätt dig i soffan, häll upp läsken och fyll chipsskålen. Sedan är det bara att njuta av att se när Gnaget tar nästa steg mot att kvalificera sig till Europa League.

Titta på AIK – Sheriff på TV

Det går tyvärr inte att titta på AIK – Sheriff via TV-sändning, då det inte är någon svensk kanal som visar matchen. Därför blir det minst sagt knepigt att hitta matchen i din TV-bok, eller ska vi till och med säga omöjligt.

Det finns dock en kreativ lösning. Du kan koppla din AIK – FC Sheriff Tiraspol live stream från valfri plattform till TV. För att göra detta måste du ha en HDMI-kabel, en Chromecast, Apple TV eller Samsung TV.

Inför matchen

Den första matchen i detta dubbelmöte slutade 2-1 till AIK, sedan ”Gnaget” gått upp i en tidig tvåmålsledning då Sheriff först gjorde ett självmål och Kolbeinn Sigthorsson sedan kunde sätta dit ett mål också.

Sheriff Tiraspol kunde reducera i andra halvlek, men det blev inte mer än så. AIK kommer därför till hemmaavgörandet med ett riktigt bra utgångsresultat, och det vore en katastrof om de tappade det här.

AIK riskerar tyvärr att sakna tre duktiga spelare. Nigerianske anfallaren Chinedu Obasi är uträknad, och även norske försvararen Daniel Granli och isländske anfallaren Kolbeinn Sigthorsson är frågetecken.

Men med 2-1 i första matchen och avgörande på hemmaplan ska AIK fixa det här ändå. Vi tror på Gnaget långt ut i fingerspetsarna, och gissar att Rikard Norlings mannar slickat klart såren efter förlusten mot NK Maribor och att man nu skickar ut FC Sheriff Tiraspol.

Om AIK vinner dubbelmötet avancerar man till playoff till Europa League, och klarar man playoffet är man framme i slutturneringen.

I playoff väntar dock den anrike storklubben Celtic FC. Det borde kanske istället blivit rumänska Cluj, då AIK lottades att möta förloraren mellan dessa två lag. Men Cluj skrällde och slog ut Celtic i kvalet till Champions League, och skottarna får därför nöja sig med – i bästa fall att spela Europa League kommande säsong.

Malmö FF slog dock ut just Celtic i Europakval för bara några år sedan, så det är inte alls omöjligt.

  • Unibet
  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Klicka dig vidare till Unibet
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa ett nytt spelkonto
3. Trin - Se fodbold 3. Spela på fotboll
Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll