Streama AIK - Celtic

AIK ställs emot Celtic på Friends Arena, och vi visar hur ni gör för att streama matchen live på internet. Se och hitta er live stream till mötet.

Det har blivit dags för playoff till Europa League. AIK och Celtic möts i returen på Friends, efter att Celtic vann mötet på Celtic Park med 2-0.

Streama AIK – Celtic

För att streama AIK – Celtic på nätet behöver du ett konto på Viaplay, då det är där matchen sänds live. Du går enkelt och snabbt in på viaplay.se och skapar ett konto och väljer abonnemang, för att kunna se titta på playoff-matchen.

Det är bra ljud och finfin bild till matchen, och du får höra gapige men skicklige huvudkommentatorn Niklas Holmgren, med Bojan Djordjics passionerade analyser i bakgrunden.

Titta på AIK – Celtic på TV

Det är inte problemfritt att titta på AIK – Celtic på TV, i och med att ingen svensk kanal sänder matchen live. Tråkigt, men så är fallet. Det finns dock en bra lösning.

Ifall du skaffar ett Viaplay-konto kan du koppla livesändningen av matchen från valfri plattform till din TV. Detta med hjälp av till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

AIK höll oavgjort ända fram till halvtid borta mot Celtic, men i inledningen av andra halvlek gjorde Celtic mål direkt på ett smått turligt vis. AIK hade inte mycket att sätta emot och skapade i princip inga målchanser.

Innan matchen var över hann Celtic sätta dit ett frisparksmål också, vilket fastställde slutresultatet till 2-0.

Senast AIK kvalificerade sig till Europa League var 2012-13. Då slog man ut Levski Sofia, isländska FH, Lech Poznan och CSKA Moskva. I gruppspelet hamnade man sedan med Napoli, Dnipro och PSV Eindhoven. Där blev det totalt fyra poäng.

  • Unibet
  • Viaplay
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Klicka dig vidare till Unibet
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa ett nytt spelkonto
3. Trin - Se fodbold 3. Spela på fotboll
Hög
leptop-www 1. Gå till Viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa konto
3. Trin - Se fodbold 3. Streama fotboll