Streama AIK - Celtic

AIK ställs emot Celtic på Friends Arena, och vi visar hur ni gör för att streama matchen live på internet. Se och hitta er live stream till mötet.

Det har blivit dags för playoff till Europa League. AIK och Celtic möts i returen på Friends, efter att Celtic vann mötet på Celtic Park med 2-0.

Streama AIK – Celtic

För att streama AIK – Celtic på nätet behöver du ett konto på Viaplay, då det är där matchen sänds live. Du går enkelt och snabbt in på viaplay.se och skapar ett konto och väljer abonnemang, för att kunna se titta på playoff-matchen.

Det är bra ljud och finfin bild till matchen, och du får höra gapige men skicklige huvudkommentatorn Niklas Holmgren, med Bojan Djordjics passionerade analyser i bakgrunden.

Titta på AIK – Celtic på TV

Det är inte problemfritt att titta på AIK – Celtic på TV, i och med att ingen svensk kanal sänder matchen live. Tråkigt, men så är fallet. Det finns dock en bra lösning.

Ifall du skaffar ett Viaplay-konto kan du koppla livesändningen av matchen från valfri plattform till din TV. Detta med hjälp av till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

AIK höll oavgjort ända fram till halvtid borta mot Celtic, men i inledningen av andra halvlek gjorde Celtic mål direkt på ett smått turligt vis. AIK hade inte mycket att sätta emot och skapade i princip inga målchanser.

Innan matchen var över hann Celtic sätta dit ett frisparksmål också, vilket fastställde slutresultatet till 2-0.

Senast AIK kvalificerade sig till Europa League var 2012-13. Då slog man ut Levski Sofia, isländska FH, Lech Poznan och CSKA Moskva. I gruppspelet hamnade man sedan med Napoli, Dnipro och PSV Eindhoven. Där blev det totalt fyra poäng.

  • Unibet
    Sponsrad
  • Viaplay
    Sponsrad
Hög Bet365Bet365
leptop-www 1.
Gå vidare till bet365
leptop-pen 2.
Skapa ett spelkonto
leptop-play 3.
Se fotboll live
Se fotboll medbet365 Regler och Villkor
För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder - IP-restriktioner kan gälla - kontrollera med leverantören.
Hög UnibetUnibet
leptop-www 1.
Klicka dig vidare till Unibet
leptop-pen 2.
Skapa ett nytt spelkonto
leptop-play 3.
Spela på fotboll
Hög ViaplayViaplay
leptop-www 1.
Gå till Viaplay
leptop-pen 2.
Skapa konto
leptop-play 3.
Streama fotboll