AIK - Ararat-Armenia live stream

Streama AIK Ararat Armenia

AIK ska försöka vända underläge i kvalet till Champions League. På andra sidan står Ararat-Armenia, och första matchen slutade 2-1 till Ararat. Här går vi igenom hur ni kan se matchen via live stream.

Efter en oerhört svag prestation i Armenien – i en match som präglades av AIK:s tidiga röda kort – måste AIK vända underläge 1-2 till seger. För att vara en förlust var resultatet ändå bra, och nu räcker det med en 1-0-seger hemma på Friends för avancemang.

Många kommer att vilja streama AIK – Ararat-Armenia live på nätet. Vi ska göra vårt för att berättar hur ni kan se matchen.

AIK – Ararat-Armenia live stream

Den tjänst som visar kvalet till Champions League är i detta fall Viaplay. Första mötet sändes på Bet365, men här är det annorlunda. För att se AIK kvala mot Ararat är det Viaplay som gäller, vilket är den enda tjänst som sänder matchen i Sverige åtminstone.

Skaffa ditt konto på Viaplay och streama AIK – Ararat-Armenia live på nätet. Skapa ett konto och köp ett sportabonnemang, så kan du se matchen.

Det går att kolla från mobil, dator eller surfplatta. Vilken plattform som helst går bra att använda för att se AIK – Ararat-Armenia.

Titta på AIK – Ararat-Armenia på TV

Dessvärre är det ännu inte klart vilken kanal som sänder AIK – Ararat-Armenia på TV. Kanalen som visar matchen återstår att se, så håll utkik! Förhoppningsvis uppdaterar vi er med info om det innan avspark!

Inför matchen

Daniel Sundgren vägrade spela för AIK i det första mötet, då han visste att om han spelade matchen skulle han inte kunna delta för sin nya klubb Aris i deras kval till Europa League.

Det försatte AIK i en tuff situation, då man tvingade Robert Lundström att starta sin första match sedan korsbandsskadan – omkring ett år tidigare. Det gick väl sisådär, om vi ska vara snälla. Lundström orsakade straff efter fem minuter, och fick syna det röda kortet efter tio minuter.

Det återstår att se vem som ersätter Lundström i startelvan i returen.

  • Viaplay
    Sponsrad
Hög Bet365Bet365
leptop-www 1.
Gå vidare till bet365
leptop-pen 2.
Skapa ett spelkonto
leptop-play 3.
Se fotboll live
Se fotboll medbet365 Regler och Villkor
För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder - IP-restriktioner kan gälla - kontrollera med leverantören.
Hög ViaplayViaplay
leptop-www 1.
Gå till Viaplay
leptop-pen 2.
Skapa konto
leptop-play 3.
Streama fotboll