AC Milan
vs
Spal

Streama Milan - SPAL: Titta via stream online

Vill ni titta på Milan – SPAL direktsänt på internet? Vi visar er hur ni gör för att hitta en live stream till matchen från Italienska Cupen den 15:e januari.

Intresset att se Milan – SPAL i åttondelsfinalen av Coppa Italia är stort. Matchen visas inte på svensk TV men det går att se den via live stream online. I den här artikeln visar vi er hur ni bär er åt för att titta på matchen.

Det går att streama Milan – SPAL live på Bet365. Vi går igenom steg för steg hur det går till.

Streama Milan – SPAL på nätet

Det är enkelt att streama Milan – SPAL på internet. Gå in på bet365.com, skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla live streams sajten har att erbjuda, bland annat alla matcher från Serie A och Italienska Cupen.

Avspark mellan Milan och SPAL är 18:00, och matchen spelas på San Siro. 30 000 biljetter är sålda, vilket är en hög siffra för att vara cupmatch. Många vill se Zlatan spela i den rödsvarta tröjan igen.

Men alla kan inte se fotboll live från San Siro, så då lämpar det sig bra att istället se matchen online. Sändningen på Bet365 är utan kommentatorer men med bra bild- och ljudkvalitet. Det går dessutom att se matchen från valfri plattform – mobil, dator eller surfplatta.

Titta på Milan – SPAL på TV

Vad gäller TV-sändning i Sverige av Milan – SPAL finns det ingen. Ingen svensk tjänst har köpt rättigheter att visa matchen på TV, så du får helt enkelt nöja dig med att se matchen från internet istället.

Du kan dock koppla din Milan – SPAL live stream från dator till TV-skärmen via HDMI-kabel, och då kan du se matchen på TV-skärmen ändå trots allt.

Inför matchen

Milan har en tung säsong bakom sig, och ligger så långt ned som på tionde plats. Med Zlatan i laget känns det som att ett annat självförtroende och inställning kommit in i laget, och så här långt verkar även resultaten gå åt det positiva. Knappast någon överraskning.

SPAL ligger sist i Serie A, och tränaren ryktas vara på väg att kickas. Han kan i så fall ersättas av Sven-Göran Eriksson, som bland annat har en scudetto på meritlistan från tiden i Lazio.

  • Unibet
Hög
Se fotboll med bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Hög
leptop-www 1. Klicka dig vidare till Unibet
2.Trin - Opret en konto 2. Skapa ett nytt spelkonto
3. Trin - Se fodbold 3. Spela på fotboll